Sørlandets beste på gulv

Over 20 års erfaring med legging og salg av parkett, laminat og vinyl.

Omfattende erfaring

Vi har mer enn 20 års erfaring med legging av parkett, laminat og vinyl. Det være seg legging av gulv i stuer, kjøkken og soverom i private boliger eller legging av større arealer for kommersielle virksomheter.

Markedets beste priser

Gjennom vår nettbutikk Gulvxtra.no har Kulør Odden blitt en landsdekkende leverandør av gulv og har langt større salgsvolum enn ordinære forhandlere. Dette gir oss muligheten til å kjøpe inn store partier direkte fra gulvprodusenter. Resultatet er at vi kan tilby det beste utvalget, de beste prisene, de mest trendy gulvene samt den raskeste leveringstiden.

Vi er så sikre på vårt utvalg og våre priser at vi gir prisgaranti på alle våre lagerførte gulv. Vi garanterer rett og slett at vi skal være billigst.

Sørlandets største utvalg

Vårt lager på Østerhus i Grimstad har til en hver tid omtrent 15 000 m2 gulv tilgjengelig for omgående levering. Her finner du parkett i alle typer innfarginger, laminat, vinylgulv og teppeflis. Ved å følge gulvtrendene i markedet nøye stiller vi alltid med et relevant og kvalitetssikret utvalg fra anerkjente produsenter som Tarkett og Meister.

Utstilling i butikk

Alle våre gulv er på utstilling og kan sees i vår butikk. Her finner du også et øvrig utvalg av bestillingsgulv som ikke er tilgjengelig gjennom vår nettbutikk.

Komplett produkt

Vi leverer komplette gulvløsninger. Dette innebærer at alle våre gulv kan leveres til sluttkunde ferdig lagt av våre egne gulvleggere.

Våre produktsegmenter

Det finnes mange forskjellige typer gulv å velge mellom. Alle har sine egne fordeler og ulemper. Her finner du litt informasjon om vårt utvalg av ulike typer gulv.

Parkett – 1-Stav, 3-Stav og Fiskeben

Fiskebensparkett fra Meister - Kremhvit Eik

De siste år er enstavs parkett blitt det mest solgte parkettgulvet i Norge. I utgangspunktet er 3-stav og 1-stav parkett bygd opp på samme måte. Forskjellen ligger i topplaget. 1-stavs produkter har et topplag av helt stykke treverk som dekker hele parkettbordets bredde og lengde. På trestavs parketter ligger det tre mindre bord i bredden og desto flere i lengden. Dette skaper en visuell forskjell mellom parkettene.

Det er verdt å merke seg at 3-stavs gulv ikke nødvendigvis er av dårligere kvalitet enn enstav gulv. Årsaken til at 3-stavs parketter er billigere enn 1-stav gulv er råvarekostnaden på topplaget. Ved produksjon av enstav er man avhengig av å ha store fine bord ved produksjon, mens på 3-stav utnyttes mer av trestokken da bordbitene er mindre. Dette skaper den store prisdifferansen.

Fiskebensparkett blir også stadig mer populært i norske hjem. Dette er i likhet med 1-stavs parketter ett stykke edeltre som dekker hele parkettbordets bredde og lengde. Den store forskjellen er bordenes størrelse som er mye mindre, samt et låsesystem som gir muligheten for å montere gulvet i det klassiske fiskebensmønsteret. Dette gjøres altså med et moderne klikk-system som sikrer perfekte skjøter, ingen liming er nødvendig.

Se komplett sortiment i vår nettbutikk Gulvxtra.no

Laminat

Kronospan - Floordreams Vario Aspen Oak

Laminat er et gulv som kombinerer vakker design og høy slitestyrke. Alle laminatgulv er laget for å tåle år med bruk og likevel se vakre ut. Det er med andre ord det perfekte valget for et hjem der du er fri for bekymringer og kan slappe helt av.

Vi i Kulør Odden tilbyr til enhver tid tidsriktige laminatgulv i ulike fasonger, bredder og tykkelser. Vi holder oss kontinuerlig oppdatert gjennom messer og tett dialog med produsenter som Tarkett, Krono og Kronotex.

Se komplett sortiment i vår nettbutikk Gulvxtra.no

Klikkvinyl

Tarkett - Retro Klikkvinyl

Vinylklikk setter en ny standard i gulvbransjen. Klikkvinyl er det beste fra to verdener innen gulv. Vinyl og laminat. Klikkvinyl tåler mye. Både fukt og slitasje. Det er svært naturtro. Det kan se ut som autentisk tre, med virkelighetstro detaljer. Når du opplever den varme, myke og vannfaste overflaten bestemmer mange seg for å prøve klikkvinyl.

Se komplett sortiment i vår nettbutikk Gulvxtra.no

Teppeflis

Aristo - Antrasitt

Flere og flere får øynene opp for teppeflis. Teppeflis er både praktisk og billig. Teppefliser er enkelt å legge, og dette er noe de fleste skulle greie fint selv, uten store vanskeligheter. Du slipper styr med å kutte og tilpasse store områder, planlegge skjøter, og helliming.

Teppefliser monteres som regel med et åpent lim, altså et lim som ikke herder. Dette innebærer at flisene enkelt kan løftes opp og flyttes eller vaskes. Skulle du være uheldig å gjøre noe feil under montering, er det heller ingen krise, da dette er enkelt å rette opp igjen.

Se komplett sortiment i vår nettbutikk Gulvxtra.no

Våtromsbelegg

Tarkett - Istanbul

Hos oss finner du et flott utvalg våtromsbelegg fra kjente produsenter som Tarkett, IVC, Beauflor og Gerflor.

Se komplett sortiment i vår nettbutikk Gulvxtra.no