Maling til alle formål

Som en tradisjonell farvehandel er maling vårt fag og lidenskap.

Alle typer maling

Enten du skal male inne eller ute, tak eller vegg, vi har alle typer maling og er naturligvis behjelpelige med å velge riktig type til akkurat ditt behov.

Konkurransedyktige priser

Alle våre priser følger markedstrendene og er til en hver tid konkurransedyktige. Vi har regelmessige kampanjer og gode tilbud du kan benytte deg av.

Et hav av inspirasjon

Inspirasjonen finner dere i vår butikk som har et stort utvalg av tapeter og maling fra kjente merkevarer slik som Nordsjö, Jotun og Tjæralin. Våre erfarne og kunnskapsrike selgere vil være behjelpelige med å finne riktig produkt for ditt behov.

Stort lager

Store innkjøp og god lagerplass resulterer i at vi er blant de mest leveringsdyktige aktørene på markedet.

Bestselgere

Litt informasjon om våre mest populære malingsprodukter, deres egenskaper og bruksområder.

Nordsjö
One Super Tech

Nordsjö sin beste maling

One Super Tech er en selvrensende heldekkende trebeskyttelse til utvending panel. Den fyldige konsistensen gjør det mulig å påføre et tykkere sjikt, hvilket gir malingen en meget god dekkevne og gjør den suveren som kantdekk.

Jotun
Optimal

Langvarig flott utseende

Suveren på utseende i år etter år. Dekkende utendørs trebeskyttelse med meget god fargestabilitet og lange vedlikeholds intervaller. Produktet inneholder filmkonserverende midler som motvirker vekst av svertesopp på treoverflaten.

Jotun
Drygolin Ultimat

Suveren beskyttelse fra all slags vær

Jotuns beste utendørsmaling! Extremt værbestandig beskyttelse. Høy glans og UV-block gjør at huset beholder det nymalte utseende lengst. Spesielt effektiv mot svertesopp og alger. Suverene påføringsegenskaper. Fremtidens oljemaling som tørker raskt - 2 strøk på en dag! God utflyt sikrer et jevnt og pent resultat.

Nordsjö
Door and Window Tech

Dør og vindu

One Door and Window Tech er en svært hurtigtørrende maling, slik at du kan male ferdig dører og vinduer på én dag. Den unike sammensetningen gjør at farge- og glansstabilitet er vesentlig bedre enn hos tradisjonelle vindusmalinger.

Jotun
Drygolin

Drygolin oljemaling

Meget værbestandig oljemaling for utvendig treverk. Tilsatt sopphindrende midler. Drygolin Oljemaling er lett å påføre og har en fyldig konsistens. Kan også brukes som toppstrøk på stål og andre metaller.