Gulvxtra.no Logo

Forenkle gulvhandelen. Kjøp gulv på nett — Billig, trygt og raskt levert over hele landet.

Mangfold av gulv

Gulvxtra.no er vår nettbutikk hvor vi forhandler parkett-, laminat- og vinylgulv av høy kvalitet til markedets beste priser. Vi fører også et utvalg teppeflis samt alt du måtte trenge av tilbehør slik som gulvunderlag, lim, listverk og behandlingsprodukter.

Markedets beste priser

Store innkjøp direkte fra produsenter sammen med lave driftskostnader gjør at vi kan selge våre produkter billigere enn andre byggvarehus og gulvforhandlere. Utover disse allerede gode prisene opererer vi også med reduserte transportkostnader. Dette vil utvilsomt være lønnsomt for deg som kunde hos oss.

Høy kompetanse

Vi har drevet med salg og legging av parkett siden 1997 og har dermed høy kompetanse innen området. I tillegg har vi tett kontakt med våre leverandører og deres representanter rundt om i landet slik at vi alltid sikrer oss riktig og oppdatert informasjon. Skulle det oppstå problemer er hjelpen aldri langt unna.

Rask levering

Levering av gulv skjer gjennom vår transportørpartner Bring Cargo. Bring leverer til gateadresser i hele landet så sant sjåføren selv mener han på fornuftig vis kan komme seg frem. Alle produktene vi fører på vår nettbutikk er lagervarer klare for omgående levering (noen få unntak finnes, disse er tydelig merket bestillingsvare).

Vi regner med 1-3 virkedager leveringstid fra sendingsdag. Med lager i Grimstad blir levering til Nord-Norge noe lengre; her regner vi med 3-5 virkedager. Bring vil alltid ta kontakt med privatkunde før utkjøring til gateadresse, slik at det passer for deg å ta i mot varene.

Utstilling i butikk

Alle våre produkter som finnes på nettsiden kan også sees i vår fargehandel Kulør Odden i Grimstad vis á vis Oddensenteret. Finner du noe du liker kan også gulvene hentes direkte fra vårt lager på Østerhus og du slipper dermed fraktkostnader. Vi sender også ut vareprøver som kan bestilles gjennom vår nettbutikk.